Fără categorie

A-lister, blogger buni, blogger

Înainte să-mi belesc Windows-ul de tot, găsisem un link, de fapt, un articol foarte interesant. Cică Cum să fii un blogger bun?. Pula mea, articolul suna promiţător, deja ştiam că o să-mi bat pula de articolul lui. Eu am o presimţire, ca Spider-Man. Pentru cei care v-aţi născut ieri, Spider-Man e un tocilar care se caţără pe clădiri în speranţa că fute şi el ceva. E ok? Bun. Aşa că am citit articolul. Bădecisă-mi bag pula frate. Eu am rămas fără cuvinte. Sincer, i-aş publica link-ul, dar pula mea, după ce am formatat OS-ul nu am mai dat de el.

Dar să-l fut în gură, tot îl prind eu odată. Mă rog. Să revenim. Printre era şi: să nu ai blog pe platforma gratuită, gen blogger şi wordpress. Că pula mea, nu poţi fii un blogger bun dacă eşti pe ele. Să mori tu? Eu urmăresc destule persoane de pe platforma blogger şi fac nişte articole de pici în cur. Cică nu poţi face bani dacă eşti pe blogger. Să mori tu?

Eu nu înţeleg frate, de unde până unde vine căcatul ăsta cu blogger bun. Un blogger bun este ORICINE în pula mea. Nu trebuie să îţi zică nimeni că eşti bun. Ce diferenţă ar fi dacă ar veni un căcat cu domeniu şi ţi-ar zice Coaie, eşti bun! ? Te simţi mai mândru că a avut el domeniu? NU! Nu mai tot mâncaţi căcat de la a-listerii pulii şi faceţi ce vreţi voi pe blogul vostru.

De fapt, toţi cei care aveţi blog pe blogger sau wordpress, publicaţi-vă link-ul în comentarii şi le voi publica eu în articolul următor. Nu că ar face cine ştie ce pula mea diferenţă, dar ce dracu? De ce nu?