Offline

Anti-Homosexuali (LGBT)

Într-un moment de plictiseală, mă apuc să butonez televizorul. Pot simți cum scade IQ-ul când fac acest lucru, dar de plictiseală, ce să faci? Dau peste o emisiune TV, nu știu cum se numea și nici nu-mi pasă, dar în prim plan era un homosexual și un transexual. Încercau ei să-mi explice mie (indirect), cum că ar trebui să “îmbrățișez” această…rasă sau ce dracu’ este. Mulți m-ar acuza că am o gândire foarte înapoiată, dar mă doare-n pulă, eu spun ce gândesc.

 

Eu consider că oamenii care susțin așa ceva, sunt puțini “trași” la cap. Dacă Dumnezeu a lăsat lumea într-o anumită ordine, ține-te frate de aceste reguli. Bun, poate am eu o gândire înapoiată și ar trebui să fiu de acord cu homosexualitatea și transexualitatea. Ce pula mea urmează? Să văd una cum își dă limbi cu un cal și să zic că-i ceva normal?

 

Am auzit că se votează și o lege în parlament. Căsătoriile între gay să fie legale. Ba mai mult, statul le oferă dreptul a da înfia un copil. Pe mine deja mă dezgustă tot, îmi vine greață. Plus că transexualul de la TV, să-mi bag pula de nu ziceai că-i femeie. Îți dai seama? Să cunoști un “bărbat” la un bar, vă împrieteniți. A doua zi când vreți să ieșiți la bere să-ți zică că e pe roșu.
Sau mai grav, să cunoști o “femeie” și în pat să afli că defapt…are “steguleț”. Sau mai rău, să fie operat bulangiu’ la greu și nici să nu-ți dai seama că defapt el a fost bărbat.

Deja mă sperie viitorul…