Fără categorie

Balul Bobocilor

Au început evenimentele educaționale realizate de instituțiile de învățământ iar de la un timp ele devin din ce în ce mai “interesante”. După părerea mea, “Balul Bobocilor” este un showroom de curve. Cu o lună înainte de bal nici măcar nu se mai face școală. Toți profesorii sunt în căutare de prospături care vor să participe la concurs. Printre ele se numără și fete care nu au nici o legătura cu moda, mă rog, nu comentez. Oricum nu contează cât de frumoasă ești, trebuie doar să te dai bine pe lângă director/directoare. Cică se promovează și inteligența. Ce pula mea de inteligență? Neuronii mei se autodistrug atunci când prezentatorul spune:

– “Acum, haideți să aflăm cât de pregătite sunt fetele din această seară. Întrebările de cultură generală vor face diferența!”

Organizatorii sunt așa de grijulii cu “domnișoarele”. În culise, respectivele află răspunsurile la întrebări. Cu toate acestea, unele sunt îndeajuns de handicapate încât să uite în 2 minute răspunsul. Deci până acum, ce a promovat școala? Păi câteva curve care vor popularitate și câțiva proști care vor să se afirme. Mai poate fi ceva? Desigur. Mai sunt și acele specimene numite “antitalent” care consideră că au voce de invidiat și care gesticulează pe scenă mai rău ca 50Cent. La final, vine și un artist care la rându’ lui habar nu are cum morții mă-sii a ajuns pe scenă, cum ar fi: Mamasita, Roxy Manelista sau rebuturi de la “Megastar“.

După spectacol avem “after school” în club, unde profesorii aruncă alcool pe gât mai rău ca “șmecherii” care vor să agațe “sârme”. Concluzie? O fată deșteaptă nu ar participa la un asemenea concurs, părerea mea.