Fără categorie

Ce poate face dragostea

Dragostea face minuni, chiar face, credeti-ma. M-am convins dupa ce am vazut documentarul despre lei de pe Animal Planet. M-a impresionat, pur si simplu nu mai am cuvinte. Chiar nu am crezut ca poate exista o legatura atat de stransa intre ‘masinile de ucis’, cum zicea o tanti din echipa, si antilope.

Cred ca vi-ati dat seama despre ce am sa vorbesc. Daca nu, va zic eu. Vreau sa vorbesc despre o leoaica ce a adoptat un pui de antilopa oryx. Traiesc doua saptamani fara sa manance. Zicea unul dintre specialisti ca s-ar putea ca leoaica sa fi fost parasita la o varsta frageda care ar fi marcat-o. (Leoaica se comporta ca si cum ar fi puiul ei) Desi e infometata, nemancata de doua saptamani, aceasta nu mananca puiul ba chiar ca nu-l scapa din priviri, are grija de el ca de puiul ei.

Interesant, nu ? Mie nu mi-a venit sa cred. Si localnicii de prin zona au zis ca e un miracol, ca este ceva nemaipomenit, o intamplare, sau cum vreti voi sa o luati, buna de povestit nepotilor lor. Ma tot gandesc care o fi motivul, ce s-a intamplat cu leoaica de nu a mancat puiul de antilopa, tinand cont ca nu am mancat de doua saptamani.

Va vine sa credeti ? Nici mie.