Fără categorie

Cine ma cauta?

Dar mai ales, cum dracului ma gaseste?

Am avut curiozitatea, in ultimul timp …cand am avut timp, sa ma uit la o rubrica a panoului meu de control.Ii zice “Termenii motorului de cautare”.Mare mi-a fost zambetul cand am inceput sa dau atentie micului patratel si tot mare regretul ca nu am facut-o pana atunci.Cine stie cate am pierdut din Decembrie 20 anul trecut pana acum doua saptamani? Ce am vazut? Pai sa vedeti si voi.

Isi fac aparitia foarte des cei cu mari probleme in dragoste, fiind gasit un urma unor cautari de genul: de ce ma iubesti? De ce nu ma iubesti? Ma iubesti? Cum ma iubesti? Sunt inca in asteptarea celor de genul : pe unde ma iubesti,de cate ori, in ce scop ma iubesti, in ce vagauna ma iubesti, termenii si conditiile contractului de iubeire si altele asemenea.

Acostor oameni imi permit sa le spun in situatia in care mai ajung pe aici si citesc si articolul acesta : Dragul meu/draga mea, daca ai ajuns sa cauti pe internet raspunsul la aceaste intrebari sau altele similare, ar trebui sa iti fie clar faptul ca NU TE IUBESTE in pana mea! Vesti proaste am pentru tine.

Temerile ti se vor adeveri si vei ajunge cu siguranta ala/aia singur/a la batranete plangand pe sub castani pentru ca ai facut in tinerete un test pe internet care sa iti spuna daca te iubeste sau nu iar raspunsul final a fost ca da…mai tarziu ai aflat ca nu. Vezi dreacu’ de viata ta si lasa tampeniile de pe internet ca nu afli de la Google daca te iubeste au ba iar daca tu chiar crezi ca poti afala m-as bucura, sincer, sa te vad peste ani mai distrus/a decat imi pot imagina si asta numai si numai pentru ca meriti.

Din categoria iubaretilor s-a remarcat unul de cauta…probabil versuri de manele sau o poezie pe care sa incerce sa o scrie pe un servetel dupa care sa incerce sa o citeasca intr-un moment de tandrete maxima : “te iubesc ca nimeni altul”. Prietene…s-o crezi tu! Ea este iubita de multi si numai ea hotaraste de o iubesti ca ei sau nu…si chiar si frecventa cu care o iubesti are un rol destul de important. Puteai incerca, de exemplu: te iubesc ca nimeni altul si…mai des ca urecheatul.

Fara carcota, la categoria “desene animate dublate in limba romana”una dintre cautari mi-a parut haioasa:” desene animate in limba romana sa ma lase sa ma uit”. Tare mult trebuie sa-si mai fi dorit pustiul sa vada desene in momentul in care a cautat, sau ma rog, mie asa mi-a lasat impresia.