Fără categorie

De ce mi-am cumparat Samsung Galaxy Note 10

Samsung a făcut o treabă excelentă cu designul Galaxy Note 10, deoarece acest model obișnuit pare incredibil de normal. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că are doar un ecran cu 0.1 in mai mic decât Nota 9.

Raportul ecran-dimensiune s-a îmbunătățit dramatic de la 10%, până la 94,7%. Acest lucru a fost realizat în principal prin eliminarea cadrelor superioare și inferioare. Acum este cu peste 10 mm mai scurt și cu puțin peste 5 mm mai îngust.

O schimbare destul de importantă este că tastele de alimentare și de volum sunt acum în partea stângă a telefonului. Acest lucru îl face mai plăcut pentru utilizatorii stângaci și Samsung subliniază că cei dreaptaci își vor găsi degetul arătător așezat în mod natural în acea zonă. Credem că acest lucru va avea o reacție mixtă, în funcție de modul în care aveți tendința de a vă ține telefonul.

De asemenea, nu mai există niciun buton dedicat Bixby, dar puteți apăsa lung tasta de pornire pentru a deschide asistentul digital.

Multe lucruri sunt la fel, cum ar fi portul USB-C din partea de jos, împreună cu slotul care găzduiește S Pen. În stilul tipic Samsung, Note 10 este complet praf și rezistent la apă, având un rating IP68.

De asemenea, daca doriti trecerea la o alta retea de telefonie mobila, puteti cauta un instrument numit Unlock Samsung Galaxy Note 10 Free si veti genera un cod de deblocare ce permite folosirea telefonului in orice retea gsm.

După cum sa menționat mai devreme, nu există o mufă pentru căști pe niciunul dintre modelele Note 10. Am prefera să existe unul, desigur, dar Samsung a spus că se datorează designului mai subțire și lăsând mai mult spațiu pentru baterie.

În ceea ce privește software-ul, Note 10 rulează Android 9 Pie cu One UI de la Samsung, desigur.