Fără categorie

De inchiriat

M-am hotarat sa intru in afaceri impreuna cu doi amici. Inchirierile merg foarte bine intrucat nu multa lume isi mai permite a fi proprietar. Cum este o inflatie in mai toate domeniile ne-am hotarat sa ne axam pe segmente inca virgine ale pietei. Va rog sa analizati oferta noastra:

Esti un amarat de functionar Ministerul Transpoturilor care ti-ai mintit parintii ca ai ajuns Director de Regionala ca sa nu te mai baraie la cap ca ti-ai ratat viitorul? Nu tremura! Mama ta nu va descoperi adevarul! Esti lucrator zilier in constructii insa soacra-ta stie ca esti inginer constructor?

Patreaza aparentele si intareste-le totodata! Esti miner te crezi inginer minier dar iti spui inginer miner iar toti fostii tai colegi de liceu au ajuns ba directori ba patroni ba sunt ingineri minieri pe bune si lucreaza pentru companii considerate colosi mondiali in domeniu? Se apropie italnirea de 20 de ani de la absolvire si petreceti un weekend la munte cu totii? Stai linistit! Nu te vei face de ras! Esti pandar la PMS Security insa tovarasii de birt stiu ca esti un James Bond prin SRI,SPP sau mai stiu eu unde( chiar exista PMS asta 🙂 🙂 ) pe bune am zis ca lesin cand vazui mare scris cu alb pe haina …neagra, evident, a pandarului dintr-un supermarket )Putem sa te ajutam!

Inchiriem lingai!
Pentru sume moderate si negociabile pe parcursul unui intreg weekend cand esti in vizita la ai tai, intr-o mini-vacanta cu fostii colegi de clasa, la pescuit cu vecinii din bloc sau la soacra in vizita oferim urmatoarele servicii ca pachet standard:

– Om agitat transpirat care bate la usa si te cauta la locul unde esti musafir(gratis in Bucuresti si pe o raza de 30 km,taxe de transport aplicabile pentru alte localitati) spunand ca tu esti seful lui si a intervenit o problema iar de la Minister/ Patronul l-au trimis sa iti ceara urgent sfatul. Ti se va permite sa ii aplici o serie de injuraturi angajatului nostru in timp ce spui sa nu mai fi deranjat in timpul liber pentru ca demisionezi. Pentru 69,99 RON+TVA aditionali ti se permite sa-i dai si o pereche de palme. Daca te ia valul si depasesti numarul de palme pre-platite orice palma aditionala se taxeaza cu 57 RON+ TVA sau, in cazul indisponibilitatii financiare, o mama de bataie cu dobanda / palma suplimentara de 500%.

– Un numar de 16 convorbiri telefonice a 2 minute in interval de 48 de ore toate cu angajatul nostru ce va pretinde ca are diferite probleme ce necesita atentia Dumneavoastra.

– 4 fotografii in biroul nostru pe care sa le prezentati ca fiind de la locul Dumneavoastra de munca. O fotografie intr-o sedinta fictiva in care dumneavoastra sunteti imortalizat aplecat nervos peste masa de conferinte amenintand cu degetul un presupus subordonat care este transpirat si inrosit facut mic in scaun. O alta fotografie cu Dumneavoastra in Birou cand secretara, la alegere cu varsta de 24 ani pentru clientii neinsurati sau 57 de ani cu mult par pe fata si schiapa pentru clientii insurati(vizita la socra), va serveste cafeaua impreuna cu ziarele financiare ale zilei. O fotografie cu Dumneavoastra iesind din sediu si indreptandu-va catre presupusa masina de servici la care soferul va asteapta cu portiera deschisa.

Pentru aceasta poza in contul sumei de 112,58 RON + TVA mimam ploaia cu un furtun si oferim langa Dumneavastra in cadru un “ purtator de umbrela” daca platiti alti 85,43 RON+TVA oferim un al treilea personaj care si-a dat sacoul jos si a acoperit o balta pentru a nu calca Dumneavoastra in ea. O fotografie cu Dumneavoastra la birou fiind foarte concentrate asupra unor documente.
Mai puteti opta si pentru urmatoarele servicii suplimentare:
– fotografie langa “avionul companiei”-100 RON
– 2 convorbiri telefonice cu “amanta” –foarte eficiente pentru impresionarea fostilor colegi de liceu sau a amicilor de pahar- 60 RON/ 2 convorbiri a 3 minute.
– Pentru clientii neinsurati sau penteru cei insurati amatori de senzatii tari un set de fotografii cu “amanta”, alta decat secretara, dupa cum urmeaza:
1- ea complet imbracata de iarna din cap pana in picioare inclusiv fes,gluga trasa pe cap,manusi fular nu se vade decat ochiul stang.- 10 RON
2-Apari si tu langa femeia de mai sus- 15 RON
3-Apari si tu langa ea si o si atingi pe umar- 20 RON
4- Apari langa ea si nu numai ca o atingi ba chiar o tii in brate- 25 RON
5- Ipostaza 4 si are si fularul dat jos-30 RON
6- isi da si gluga jos-35 RON
7- Ipostaza 6 si nu poarta manusi-40 RON.

– Posibilitatea de a inchiria o Servieta tip “Diplomat” piele neagra cu documente si pix de culoare galbena imitand aurul inscriptionat cu” din partea lui Traian Basescu/Guta/Irinel Columbeanu/Monica Tatoiu/Ion Dolanescu/CVT(la alegere) pentru cel mai bun profesionist” incluse -11,99 RON/24 ore

– Doua pufuri cu parfum copie-Aqua di Gio/ Paco Rabanne (la alegere)- 5,99 RON

– O pereche de chiloti Catalin Botezatu- numai pentru a-i tine in bagaj – 5 RON daca doriti sa-i si purtati 5 RON aditionali pe imbracare- daca nu-i dati jos deloc pe perioada inchirierii ii vom considera nereturnabili si veti plati 250 RON TVA inclus plus veti fi obligat sa-l sunati pe Domnul Botezatu si sa repetati urmatorul text: “ Domnule Catalin Botezatu, va rog sa ma iertati pentru ca nu m-am spalat la cur 48 de ore si in tot acest timp am purtat creatia Dumneavoastra! Mii de plecaciuni mare maestru chilotar!”

– Jumatate de trabuc bulgaresc sau o tigare in foi intreaga numai pentru a le putea arata nu si pentru a le aprinde- 4 RON

– Garda de corp- pentru numai 300 RON/48 de ore +taxe de transport va oferim un filipinez de 156cm inaltime imbracat in trening si slapi ce poate fi considerat garda Dumneavoastra de corp. Scepticilor le veti explica ca este de fapt un chinez putin mai bronzat, expert in arte martiale,retras din viata competitionala in urma hepatitei de care a suferit. Filipinezul imbracat in costum-350 RON. AVERTISMENT!!! Filipinezul din dotarea firmei noastre nu vorbeste limba romana si nici o alta limba de circulatie insa cunoaste o gama variata de injurii in limba romana si este foarte emotiv. Daca il si hraniti pe perioada inchirierii poate face si cateva giumbuslucuri: da palme peste cefele antipaticilor si se ascunde sub scaun,se urca pe lustra si sare in farfuria cu ciorba, imita un ou,canta manele in filipineza+doua dialecte din Filipine,nu roade perdele/draperii,sta in nas si desfce sticle de bere numai cu degetele e la picioare.

Pentru pachetul standard pretul este fix si ajunge la 380 RON+TVA. Pachetele personalizate au preturi negociabile in functie de numarul serviciilor suplimentare solicitate.
Daca ne contactati si rezervati serviciile noastre cu 15 zile inainte cu plata unui avans minim de 30% va oferim GRATIS un pachet de ciunga Orbit si doua pilule de Tic Tac.
Urmeaza sa ne extimdem si in domeniul simularii de petreceri copioase.