Am avut acest articol in draft de circa o saptmana, de cand am venit din excursie dar nu am reusit sa-l finalizez. Tocmai despre ce vedeti in titlu vreau sa vorbesc, despre naivitatea unor fete sau, poate sinceritatea lor.

Este vorba despre o fata cu care am fost in excursie, ea fiind a6a, noi a7a. N-am stiut nici unu nimic de ea pana in ultima seara cand a scuipat tot. Eu nu stiu cum sa o numesc, nu pe fata, ori naivitate ori o fata foarte sincera, de sinceritate ma cam indoiesc.

Nu stiu cum s-a ajuns la sex, la discutie ma refer, si, iarasi nu stiu, cine a intrebat-o daca a facut sex vreo data pana acum. Si ea a fost ’sincera’ si a raspuns, a raspuns afirmativ. In momentul ala am ramas afis, dar am ramas si mai afis dupa ce ne-a spus ca a si facut-o cu o fata, ca s-a excitat cu jucarii, ca se uita la porno, hai ca deja uitatul la ‘filme deocheate’ nu mai e ceva atat de ‘wow’.

Pur si simplu ne-am spart de ras, dar intr-un fel am fost putin si mirat. Bun, acum care e parerea voastra ? E sincera sau … ?