Fără categorie

Frustrarile femeilor

De ce femeile sunt frustrate ? Asta este o intrebare care ma seaca ultimele zile si am tot mai multe exemple in jurul meu. Stau si ma uimesc de prostia si fraiereala cu care sunt tratate si tot ele sunt cele care se mira de ce li se intampla cine stie ce.Eu unul le categorizez foarta simplu :

Primul specimen : TUTA !

Cea care vede in orice barbat un potential viitor sot/tata al copiilor ei si el reprezinta fericirea totala. Acest tip de femeie este specimenul cel mai prost. Vede lucrurile anapoda tot timpul si nu intelege de ce nici o relatie nu ii iese. Tot timpul este nemultumita si are ceva de comentat. Viseeaza cu ochii deschisi inca din primele zile si nu vrea altceva decat maritis dupa nici o luna. WTF ? Chiar asa de tute sunt unele ? Le futi de 2-3 ori si apoi iti vin la tine si iti zic ca au visat casa “voastra: si pe “voi doi” impreuna cu odraslele voastre .(caz real – been there done that )

Al doilea specimen : Fraiera !

Cea care cade in plasa unor texte de 2 lei, iar apoi se vede fututa si abandonata . Pai cum dracu’ daca tu pui botu’ in maciuca din primele 5 minute si crezi ca daca se uita unul la tine esti cea mai tare din parcare ?! Acest specimen crede ca poate avea totul si ca totul este asa pentru ca MERITA ! Pfff….. ce tampite . Sunt cele care pun botu’ la orice vrajeala ieftina si care cred ca l-au prins in mreje pe tipul respectiv. Oare atat va duce mintea ?!

Al treilea specimen : Indragostita !

Cea care se indragosteste nebuneneste de un barbat si ar face orice ca sa il tina langa ea si totusi ea este cea care este calcata in picioare. Cea care boceste si se incuie in casa cu o cutie mare de inghetata si un film lacrimogen . Cat e proasta esti femeie ? Cat timp tu plangi si suspini dupa el, el este in oras cu alta si isi face de cap !!! Cireasa de pe tort este ca ea este constienta de asta si totusi inca sta cu acest individ.

Al patrulea specimen : Nesimtita !

Cea care a fost fraierita de multa ori si acum crede ca se va razbuna de barbati ! Doar crede, ca de la gand pana la fapta este cale lunga. Tot ea este cea care este dusa de nas chiar daca ea este nesimtita, aroganta si cu o atitudine de 2 lei, pentru ca tot va ajunge cu unu’ care o sa isi bata joc de ea.

Al cincilea specimen : Nulitatea !

Cea care nu mai are respect de sine si este disperata sa aiba un iubit/sot sau orice mai viseaza ea si se injoseste si isi calca pe mandrie doar pentru o clipa de fericire. Ea crede ca daca va face orice pentru el, il va tine langa ea. Uite ca nu este asa. Va fi doar inca o proasta pe o lista lunga de femei prostite de un barbat. Cea care s-ar fute si-n cur cu toate ca stie ca o sa o doara de o sa se cace imprastiat dupa, dar ea va face si asta doar pentru “el”.

Mai sunt specimene, insa nu cred ca mai este cazul sa o mai lungim. Ce au in comun aceste specimene de femei?

FRUSTRARILE ! Rationamentul femeii este foarte ciudat si pot sa afirma asta cu tarie, insa toate au frustrari si de aceea cad prada prostiei si fraierelii de 2 lei . Pentru ca sunt PROASTE, cu alte cuvinte. Prostia vine din frustrarile lor : ca este grasa, ca este nefututa destul, ca are tzatzele mici, ca nu mai stiu ce. Si uite asa, unele se complac, altele isi creeaza idealuri pe care nu le vor atinge niciodata si incep sa compare orice barbat cu acel ideal, altele fac de toate si ajung sa zica in pat : “sunt curva ta ! ” sau cine stie ce altceva si tot asa.

Toate aceste specimene sunt niste exemple genetale, insa unele pot sa fie si cate 2-3 specimene intr-unul singur. Cazuri pierdute, fara leac…