Fără categorie

Indiferența agenților imobiliari

Trebuie să mă mut și m-am gândit eu că cel mai bine ar fi să apelez la serviciile agențiilor imobiliare din Constanța care să-mi caute o garsonieră așa cum vreau eu. Ei bine, de vreo săptămână tot sun pe la multele agenții și răspunsul e același: ” Ce ați găsit dvs. în ziar e deja închiriat, dar lăsați-ne un număr de telefon și căutăm în baza noastră de date. Vă sunăm imediat!”

Ei, da, cică mă sună imediat. Nu m-a sunat nimeni imediat, nu m-a sunat nimeni nici până acum. Și nu sun de ieri de azi pe la agenții imobiliari ci de vreo săptămână. Nici unul nu a binevoit să-mi spună “Bă, nu avem nimic, caută în altă parte!”

Acum mă gândesc eu… Ei din ce trăiesc? Nu din comisioanele pe care le încasează, nu din spinarea clienților? Din ce mama naibii trăiesc? Nu e în interesul lor să-și fidelizeze clienții? Dacă un imobil e închiriat de câteva zile nu e normal să nu mai apară la secțiunea închirieri încă o săptămână după? Sincer, dacă văd că unul își dă interesul cu siguranță îl voi căuta și data viitoare. Dar, na, ăștia ca mine, chiriașii care-și caută și ei o casă nu merităm respectul lor.

Poate dau peste un nene/ o tanti agent imobiliar d-ăsta bun care să mă anunțe și pe mine la timp! Eu încă mai sper pentru că se apropie termenul de părăsire a locuinței ăsteia în care stau de 2 ani.