Fără categorie

Joaca poker gratuit PokerStars

M-am gândit că ar fi fain să mă întâlnesc cu foștii mei colegi de liceu. Chiar am vrut să mă întâlnesc cu ei și să reorganizăm un turneu de poker cum făceam odată. Țin minte și acum. După sesiuni, ca să ne vărsăm nervii că picam unele examene, ne strângeam cu alte clase și făceam un turneu de poker. Pentru a intra la masă, trebuia să plătești cam 20 lei, iar câștigătorul lua tot. Desigur, era și o șansă de a face niște bănuți că …știm cu toții ce înseamnă viața de facultate în cămin.

Viața e cam scumpă, iar banii sunt …puțini. Uneori organizam și jocuri de poker gratis, adică de distracție, dar în esență, cele mai importante jocuri erau cele cu miză. Ne-am strâns vreo 10 persoane și am început jocul. Înainte să începem, fiecare semna o foaie pe care erau imprimate celebrele reguli de poker. Și începeam. Mi-a luat cam jumătate de an ca să dezvolt o strategie foarte bună, chiar am cumpărat și cărți de specialitate pentru a fi un jucător de poker de succes.

Sincer, trebuia să fac și eu niște bani cumva și…cam asta era soluția. Cel mai interesant turneu de poker la care am participat a fost în anul doi de facultate când miza ajunsese la 2.000 lei. Taxa de intrare la masă a fost 100 lei și am participat 10 persoane, toți foarte buni jucători de poker, erau cunoscuți în facultate. Mă așez la masă și începe partida. Nu câștigasem nimic, iar cărțile nu m-au ajutat deloc. Ajunsesem la un moment dat când cei doi jucători de poker (ai mai buni) începuseră să pluseze foarte mult, chiar m-am mirat. Ceilalți au dat fold pentru că era cam riscant să intri la o asemenea masă. Eu am crezut că blufează, sigur blufează și am continuat. Am dat all-in la un moment dat. Au dat și ei. Am avut un As și un doi de inimă roșie în mână, ceilalți aveau rondom cards, fiind bluf.

La final, ultima carte a intrat As și am câștigat. Am jucat cartea până la final și câștigasem tot. M-am ales cu bani pe o lună și am reușit să trec de examene…știți voi cum, dar am reușit. Acum, după 8 ani de la facultate, încă joc poker. A rămas un hobby pentru mine. Desigur, acum nu mai joc pe mize, ci organizez jocuri de poker gratis, cu copiii mei care au același hobby. Mă bucur că au același hobby, uneori pierd intenționat doar ca să-i văd fericiți.

Dacă dorești să intri și tu în lumea pokerului, îți recomand să înveți mai întâi cum se joacă și cum să îți dezvolți o strategie de atac. Pentru asta, PokerStars.ro este aici pentru a te ajuta. Sute de mii de jucători online zilnic, mize foarte mari și cursururi pentru începători, chiar trăiești intensitatea unui meci oficial în turneele organizate de PokerStars.ro, atât jocuride poker gratis cât și cu miză foarte mare. Trimite-ți hobby-ul la un alt nivel, trăiește experiența PokerStars.