Sanatate

Lasati-va de fumat urmand cateva sfaturi

Clasandu-se pe locul secund intr-un top al cauzelor generatoare de moarte, fumatul este un obicei foarte nociv pentru organism. Un sfert dintre adultii din Romania se declara fumatori, multi fumand din pricina faptului ca sunt stresati si nervosi sau pentru ca se simt singuri. Exista cateva metode prin care puteti renunta la acest obicei nociv.

Inghititurile de apa rece si mesele scurte va pot ajuta in lupta cu acest obicei nociv. Mesele scurte, sanatoase si slabe sunt recomandate. Puteti nota avantajele care sunt aduse de viata de nefumator. Printre aceste avantaje se pot numara corpul revigorat, senzatia de a mirosi bine sau economisirea banilor. Respiratia placuta este un avantaj important de la trecerea de la viata de fumator la cea de nefumator. Spalatul pe dinti va va ajuta sa eliminati predispozitia de a aprinde o tigara.

Bautura ii poate determina pe oameni sa revina la fumat. Multi oameni asociaza actiunea de a bea cu fumatul, de aceea ar trebui sa evitati aceasta activitate. Daca apare nevoie de a aprinde o tigara, puteti merge intr-un loc in care fumatul este interzis. Nu uitati sa va amintiti mereu motivele pentru care ati renuntat la fumat. Exercitiile fizice zilnice va ajuta si ele.