Fără categorie

Lupta cu organul

Cam despre asta este vorba si uneori la asta se rezuma tot: scoica cu par, biboanta, fofoloanca, creasta, pasarica, ceasca, mitra, mingeac///carici,ciocan,socoteala,castravete,balanoi,biban,caras,par(asa cred ei si ar vrea ele),salam.

Dom’le…cum sa va spun eu asa….am fost blestemat! Mare blestem si cu mare dusmanie aruncat asupra mea.

Toata tarasenia asta prin care trecui si trec,inca, intr-o oarecare masura ma face sa realizez ca-i lucru socototit tare “a fi femeie”.

Da! Mare socoteala si maxima,zic.

Sa ai ceva intre picioare si sa nu fie nici un penis, nici piciorul colegului care te loveste in mod constant in zona in discutie ci ceea ce credeam ca este un simplu vagin este o afacere veritabila. Dom’le ….m-am convins vaginul nu este numai o parte a aparatului genital feminin, în formă de canal cilindric, musculos și membranos, care face legătura între vulvă și uter care se umezeste imediat dupa ce posesoarea primeste bijuterii ci poate avea o gama larga a functionalitatilor ce poate varia de la pasaport la permis de conducere la permis de munca la chei de camera chei de masina si la multe multe altele. Numarul de lucruri la care nemernica gaura poate fi folosita variaza nu in functie de capacitatea intelectuala a purtatoarei ci numai si numai in functie de…incapacitatea barbatului de a gandi.

Se intampla ca de ceva vreme am schimbat compania la care lucram lucru ce a si provocat absenta din mediul blogaricesc. Pe de alta parte tare fericit am mai fost mai ales inainte de a incepe efectiv. In mare si pe scurt urma sa mearga extraordinar de bine fara hopuri ci doar cu o perioada mai aglomerata ,de pana la doua luni, in care sa se aseze toate la locul lor. Ei bine….toate bune si frumoase incepe treaba sunt anuntat de sef ca voi mai avea o persoana in departament care sa ocupe o pozitie ce era libera, si nu orice persoana ci o …EA. EA asta nu poate sa se alature echipei chiar de la inceput intrucat are oarece alte obligatii care o vor retine pentru o perioada foarte scurta. Asta este … o perioada “foarte scurta” ma pot adapta, pot reorganiza,redistribui si se rezolva. Ei….mai bine nu mai venea.

Treaba grava si cu multe unflaturi. EA, posesoare de vagin, se prezinta la departament intru ocuparea pozitiei prestabilite. Prima zi….tarziu. Vine cu o ora mai tarziu pleaca dupa alte doua, vine iar pentru doua ore si pleaca iar mai devreme….deh….acomodarea. Si tot asa pentru o perioada. Amu… nha! Redistribui,reorganizez ca mimoza sa se adapteze. Pai? S-a adaptat? Nuuuuu ! zic eu…sa iau masuri dara! O iau vorbesc cu ea, ii repet cam ce atributii are si in mare cam care sunt necesitatile pozitie pe care o ocupa, ii repet programul si situatiile in care acesta poate beneficia de o oarecare flexibilitate ca nu-i chiar cu norma si cartela de pontaj si primesc un raspuns satisfacator, incurajator chiar urmand ca dupa doua ore sa primesc si un telefon de la sefu’. Pai? Cum se poate altfel?

Amu nu pot sa sustin ca sunt chiar atat de naiv si nu ma asteptam…nu trebuia sa fii un bun psiholog si nici macar prea istet nu trebuia sa fii pentru a realiza ca micuta sirena are gura unui guvid si o arde aiurea pe-nserat ventuzand rechinul . Treaba devine groasa din acel punct pe’nca rechinul este cam al doilea ca marime, dupa Marele Alb, in oceanul nostru iar eu ….mi-s un prapadit de peste ce capata atitudine de peste spada si in trafic intepa indirect rechinu-n coada. Diplomatic imi expun necesitatile, si nu cele fiziologice, alaturate unui rationament bine infipt in note realiste iar rechinul n-are de ales(imi place sa cred) decat sa treaca cu vederea nesabuita-mi abatere. Sirena, evident, continua cu al sau comportament de zi in timp ce de noapte presteaza la umbra burtii rechinului.

Treaba cam ramane nefacuta si beleaua ia amploare ca ori o face altcineva, ceea ce nu consider a fi normal, ori iau iar atitudine si poate rezolv ceva sau poate nu, ori….ma apuc si fac eu si la cat sunt de lenes asta-i exclus. Avertizat,oarecum , fiind exista sanse mari sa ajung si eu sa prestez sub burta rechinului insa nu ca sirena ci in sensul figurat. Si in timp ce ma gandeam eu la problema porumbelul razboinic ma surprinde iesindu-mi pe gura cu o mare viteza, atat de mare incat nu mai era loc sa il prind sa-l bag inapoi. Si sa te tii nenica!

Iar ma cheama rechinul iar incep eu sa expun probleme ba chiar sa dau…solutii cum ar fi a se muta sirena intr-o parte a oceanului unde-i apa mica, pestisori colorati, caluti si stelute de mare responsabilitate mica remuneratie identica si sirena, pierduta printre corali, face ce vrea coada ei. Aaaaaaaa ! pai? Nu-i bine nici asa ca sireana nu mai are ….titlu in apa mica si ca ei ii place in apa mare dar…cand vrea ea ii place. Asa…la ore fixe se simte…ingradita ceea ce ii afecteaza grav buzele. Si prost cum sunt imi simt al doilea porumbel al zilei cum mi se zbate in gura incercand sa iasa.

Si tac, si tac pana la un moment dat cand rechinu-mi spune ca sirena-i un excelent lucrator dar ea trebuie sa aiba un asa-numit “ Sirena’s time” atunci vazui negru-n fata ochilor si pe langa intrebarea,legitima zic eu, “apai nu poate sa aiba Siren’s time dupa ce termina programul?” imi mai iese si ceva de genul…stiu ca rechinii au pielea groasa si ca trebe si curatata din cand in cand ea ocupandu-se de oarece zone mai greu accesibile insa…… ete ca apasai botonu’ care nu trebuia apasat si pe care scria cu litere de-o schiapa “NU APASA AICI! “.

Urmeaza o discutie stanjenitoare spre ridicola si copilareasca din unele puncte de vedere in care rechinul se lauda ca o mananca pe sirena daca cumva ma deranjeaza si afecteaza munca dar ca si eu sa fiu mai intelegator cu sirena ca nu-i dracu’asa de negru. Io ca-i negru el ca nu-i io ca este si argumentez de ce-i asa negru el nu mai zice nica si apare sirena ziua urmatoare la program. Nu ma asteptam, ce-i drept, cum nici sa dureze prea mult minunatia nu ma astept. Deocamdata-i rezolvata…

Toata tarasenia asta ma duce cu gandul nu atat la calitatea indoielnica a unor femei ci la cat de idioti sunt unii barbati.

In situatia in care ai o pozitie care nu numai ca implica o responsabilitate extraorsdinar de mare ci implica si o buna organizare a timpului, o anumita prestanta in fata clientilor si a subordonatilor deopotriva, o pozitie care iti aduce beneficii ce cu usurinta pot fi categorisite drept enorme tu stai sa te lingi in cur cu o tuta(ca prea isteata nu-i ). Si hai ca o faci nu-i bai insa lasi asta sa afecteze o ramura intreaga a activitatilor de care, pana la urma, si tu raspunzi poate mai mult decat o fac eu. Comportamentul nu numai ca frizeaza penibilul ci devine caracteristic unui retard. Apai mare pacat zic, ca omul in afara de asta este tare pe ceea ce face din cate am putut observa si raportat la capacitatea mea de a …evalua.