Experiente

Mai exista virginitatea?

Statistic vorbind, numărul virginelor a scăzut dramatic iar eu unu’ îmi pun întrebarea: “De ce?” Acum vorbesc cu voi fetelor, chiar nu sunteți conștiente? De unde până unde moda asta de a rupe virginitatea între 16-19 ani? Dacă aveți ghinionu’ de a da peste o persoană ca mine, e grav, deoarece eu pun foarte mare preț pe virginitate.

Consider că virginitatea e ca o haină de lux, odată ce o folosește cineva, va deveni doar un alt produs second-hand. Unii bărbați nu suportă second-hand, cum sunt și eu de altfel. Dăi unui băiețel o mașinuță. După ce o rupe-n două, pasează mașinuța unui alt băiețel. Acesta se va juca cu ea?

Mai sunt retardate în această țară (cum de altfel am avut și eu în liceu) care îți pun întrebarea:
– “Mai ești virgin?”. 
La orice întrebare eu răspund sincer. Mă doare-n pulă de ce zice sau crede lumea.
– “Da, sunt virgin!
Din acest moment încep să râdă. De aici deduc că:

  • Respectiva este foarte proastă.
  • Are caracterul unei curve.
Chiar simțiți nevoia să vă crăcănați la fiecare băiat pe care-l cunoașteți? Poate băiatu’ respectiv urmărește doar să vă fută iar apoi să vă arunce ca pe o cârpă. La asta nu vă gândiți? Dar cum pula mea să le oferi educație când ele se uită la “Burlacul” și urmăresc activitatea curvelor din show-biz, din care menționăm: Loredana Chivu, Cruduța, b.p.c.n.m.ș (bag pula că nu mai știu).
Ceea ce este mai enervant este faptul că și băieții fac aceeași greșeală. Acu’ 2-3 zile am avut o discuție mai aprinsă cu foștii mei colegi de liceu iar unu’ mai “deștept” se ridică și spune:
– “Degeaba ai pulă dacă nu o folosești!
Băi prostane, îți doresc să ai parte numai de pizde bolnave de HiV/SiDA. Atunci îți vei da seama că parcă mai bine era să dai o labă.