Fără categorie

Merhaba !

Adica in turca, Salut! Si, da…sunt in insorita Turcie, ma relaxez si ma fac tigan ( a se citi ca ma bronzez 😀 ) . Sincer, mi-am cam pierdut antrenamentul cu scrisul si chiar am neglijat blogul, insa asta nu inseamna ca m-am si lasat de fustangeala, ci doar ca am fost ocupat cu alte treburi, decat cu blogul. Am incercat sa ma bucur de viata, sa ma relaxez si sa mai calatoresc putin, inainte de a pleca in Canada. Lucrurile deja incep sa intre in linie dreapta si usor usor ma pregatesc sufleteste sa plec din tarisoara asta mica si scumpa, fir-ar ea a dracu’, ca grea mai e viata aici …. pentru unii 😆 .

Insa am observat ceva in ultima perioada, ceva ce eram sigur ca o sa se intample la un moment dat : AU APARUT REPLICI ALE BLOGULUI !!! Turcii au o vorba in bazar : GENUINE FAKE !!! 😆 Si cand spun replici, inseamna ca acei indivizi au copiat TOT, incepand de la tema, asezare in pagina, chiar si posturile sunt copiate, cu mici modificari. Am stat si am citit si eu zilele astea si am tot incercat sa inteleg de ce unii se preteaza la asa ceva si de ce prostia unora nu este cu limita.

Una peste alta, nu m-ar deranja foarte mult, insa lumea a inceput sa ma confunde si sa imi zica ceva de genu : ” am schimbat in blogroll adresa blogului, nu stiam ca ti-ai schimat situl”. WTF? Am ramas perplex. Ce pula mea, chiar asa ? Asa ca am purces si eu la studierea blogului respectiv si sa ma apuc sa citesc. Sincer , chiar scriu bine si chiar sunt funny 😆 . Partea prosta este ca nu este o copie foarte reusita si nu face altceva decat sa ma enerveze. Pe langa faptul ca tipul/tipa nu are nici o treaba cu gramatica ( cratime, virgule, acord subiect-predicat, etc ), mai si strica ideea de baza a postului.

Sincer, nu o sa dau link, pentru ca nu vreau sa ii fac reclama. Se stie ca multi incearca sa copieze ceva ce are un oarece succes, tocmai pentru ca de exemplu, in lumea blogurilor, se asteapta ca cel care are blogul de succes sa scrie despre el si uite asa nenea/tanti va face trafic si va creste si el . Si cum am zis eu mai demult, nu exista reclama buna sau proasta, exista doar RECLAMA !

Cu astea fiind zise, vrea sa mai zic un singur lucru : BAG PULA-N LUME SI TI-O FAC CADOU ! ( dedicatie pentru cel cu bloguletul “siamez” ) . Culmea, asta este si motto-ul blogului respectiv.

In rest, bine sanatos, mai am cateva zile de relax, dupa care ma intorc la viata de Bucuresti, la parasute si panarame si la multa distractie. Si culmea, in ultima perioada am tot avut material pentru blog, insa din lipsa de timp sau pur si simplu nu am avut chef nu le-am scris, insa promit solemn ca revin in forta.