Fără categorie

NU DADEEEEEA!!!!

Ieri pe unul din blogurile ce le rasfoiesc cu regularitate, am pornit intr-o discutiune… in contradictoriu pe o tema oarecum sensibila. Sar peste detalii de genul celui ca vorbeam impreuna dar ne-am inteles separat,riscul comunicarii scrise deh…ioc tonalitate lipsa mimica+ al meu limbaj incoerent de multe ori, ne-am contrat fiind de acord etc. Scurta totusi discutia insa mi-a readus in atentie un subiect pe care ma cam inflamez si anume violenta in familie.

Am sa fac scurt referire la strict violenta fizica la care sunt supuse multe sotii fara a ma gandi la abuzul psihic fara de violenta fizica si/sau suferinte ce decurg din ea.

Luam un caz sot-sotie “El” si “Ea” si ii punem cum vreti voi, cu copil fara copil traiesc singur traiesc cu parinti,matuse,veri, catei,purcei si/sau altele chiar nu conteaza, parerea mea, intrucat pana la urma si la coada totul se rezuma la “El” si “Ea”.

Sa zicem asa:

El un tip ce este pe gustul ei si viciversa. S-au cunoscut,s-au iubit,s-au luat. La nunta topaiala maxima si bucurie,mancarea-mancare,bautura-bautura,daru’-dar toate bune. Pleaca in vacanta dupa nunta ei doi ca doi porumbei si iar toate bune. Se intorc si incep ba la munca ba acasa ba mai ies sau nu pe undeva ma rog intr-un cuvant isi vad de viata asa cum le place sau pot.

La un moment dat El ori turbeaza, muscat fiind de un caine comunitar salvat de o baba senila de prima eutanasiere in masa initiata de Basescu,sau apucandu-se de bautura din cauza ca Becali a nenorocit Steaua, sau lovindu-se la cap in cutiile de scrisori din scara blocului pentru ca face administratorul economie la electricitate drept urmare nu-i nevoie de lumina noaptea,sau era un psihopat si inainte de a se insura insa a reusit s-o ascunda de Ea foarte bine sau oricare ar fi motivele El incepe sa fie un dobitoc cretinoido-idiot violent drept urmare si in consecinta pentru ca nu poate sa fie violent cu altcineva de frica sa nu fie calcat in picioare comite si anume fapta : ii ofera sotie lui minunate o prima si maxima batuta cu strigaturi. Dar maxima am zis.

Ea, buimaca din pumni si iubindu-l ,ca prima reactie ce face? Daca face … zice :” ma duc la mama!” si face bocceluta pune-n bat si pleaca.

EU ce zic? Zic dom’le …ce sa mai…saraca femeie ….si-a furat-o cu asta…l-a iubit, l-a crezut, timp sentimente vise sperante etc naruite si etc etc etc maxima compasiune simt si revolta fata de mitocanul infam.

El ce face? Se duce dupa Ea si “ hai ma pisi ca am gresit ca te iubesc ca nu mai fac ca ai vazut ca nu am facut pana acum ca ma doare ca nu pot sa traiesc fara tine ca stii ce planuri si ce vise aveam impreuna ca etc etc etc….”

Ea ce face? Il crede…sau vrea sa il creada pentru ca-l iubeste pentru ca spera pentru ca si pentru ca…si? pune iar traista-n bat si pleaca de la a ei mama denumita si ma-sa cu directia caminul conjugal. El bucuros Ea alintata ca de impacare lili-lugulugu.

Eu ce zic? Haaaaai sa vedem …..poate dreacu Ea il cunoaste mai bine decat mine mai incearca si ea… Poate si el a gresit si nu mai face nu zic in niciun caz…

El, surpriza(??????oare???????), recidiveaza imediat sau dupa ceva timp(nu are importanta cand). Si o luam de la capat cu Ea in directia ma-sa plansa si cocosata de bataie.

Eu ce zic? Maxime cuvinte injurioase la adresa nenorocitului descreierat si nemarginita compasiune pentru nefericita faptura caftita pentru a doua oara.

El iar cu “hai mai pisi ca te iubesc ca te ,si ca te, si ca nu pot fara si ca nu te mai niciodata si etc etc etc” Ea? iar pleaca de la numita ma-sa la numitul descreierat.

Eu ce mai gandesc sau zic atunci?

Pai zic cam asa: ”ORI ESTI PROASTA ORI ITI PLACE ORI AMANDOUA IMPREUNA!” de aici inainte soarta meritata pe deplin.

Apai se te bata de-acum incolo nenica pana oi zice eu “HOPA!”

Si cum eu nu ma mai uit ai de incasat nu gluma deja compasiune fix din parti ba mai mult ma distrez de minune cand te ia si a treia oara. Deci ma distrez maxim ca o luati de la capat! rad fara sa ma mai gandesc la El cat de nenorocit nemernic animal este si astept sa-i vad la stiri la OTV.

TUTA DREACU!

NU EXISTA N-AM DE ALES!!!!!