Sunt două anotimpuri ce nu-mi plac. Iarna şi vara. Dar şi mai tare urăsc perioada asta în care e al naibii de frig, vremea se schimbă de la o oră la alta, acum plouă, acum se opreşte ploaia, în casă e frig de tremuri din toate încheieturile şi asta te cam împiedică să faci orice… E aiurea, nu-mi place!

În dimineaţa asta când am plecat spre serviciu bătea un vânt de te lua pe sus şi pe deasupra plouase peste noapte. Bine, nu e nimeni vinovat că eu nu m-am uitat pe ferestră înainte de a ieşi din casa…Dar totuşi!

Stau sub pătură şi tremur. Până dau ăştia de la RADET căldură în calorifere o să tremur în draci. Mi-e să nu dezvolt vreu tic din cauza asta. Nu de alta, dar nu aş vrea să spună lumea că sufăr de Parkinson. E groaznic de frig. Nu mai ştiu câte haine să pun pe mine

Şi mai mişto e să nu ai apă caldă în peiroada asta. Să vrei să faci o baie fierbinte şi să rămâi doar cu dorinţa. Şi mai mişto e să fii răcit şi să vrei să faci o baie fierbinte. Şi acum tot cu dorinţa rămâi. Sunt vai de mama mea….

NU-MI PLACE FRIGUL!