Ca orice om am si eu ideile mele fixe. Bine…la cat sunt de antipatic probabil ca eu am mai multe decat orice om dar ce sa-i faci?

“Nu va suparati!” cam asa incep cate unii o discutie. Ei bine, ciudat cum sunt, cand aud asta simt cei 11 pitici, care imi stau linistiti undeva prin chestia de o am ca sa nu-mi ploua in gat,se urca toti la mansarda si incep sa tropaie cu pofta de scandal,jaf si cotropire.

“Nu va suparati!” adica….care va sa zica ai de gand sa-mi zici ceva ce tu stii ca are sa ma supere si ma anunti,imi impui de fapt, sa nu….ma supar? Cum vine asta “nu va suparati!”? adeca sa o iau ca pe un sfat, o obligatie sau ca ce? Zi dreacu ce-ai de zis ca vedem dupa aceea daca ma supar au ba! Iar daca stii ca are sa ma supere ce ai de gand a-mi spune, zau ca cea mai nefericita metoda de a incepe comunicarea asta este.

Vecinul de la doi :“Nu va suparati! V-am lovit masina in parcare!”-Nu va suparati…..ptiai sa-mi trag palme!!! Nu stiam ce ma facea mai mult sa-mi doresc a-l beregati pe neispravit: fapta sau modul de a mi-o spune. Ei cum dreacu sa nu ma supar ca-n generozitatea mea ma apuca toate sentimentele alea bune ce-mi dicteaza sa-mi iubesc aproapele …si cand ma gandesc ca sansele sunt mari ca nu tu sa fi facut boacana ci “frumoasa” aia de fi-ta ce abia,abia reuseste sa se strecoare prin micul spatiu ce ti-l ofera un Passat cand deschizi portiera, chiar nu am cum sa ma supar….pai cum? Se poate??? Am avut si eu bunici la tara…vorba aia….stiu ce-nseamna sa ai vaci in ograda. Nu de alta dar am vazut ce dificultati are in a parca cu spatele muierea de 35 de ani,eternal mimozita,pitigaiata in incercarea de a emana delicatete,etern imbracata in roz sau galben pai ssau in zile bune amandoua. Ma facea sa stau cu aspacardinul langa mine cand o vadeam parcand langa a mea trasura. Si nu ca nu ar stii ca trebe sa se mai uite si in spate cand merge in marsalier insa nu poate imiedicand-o grav ceafa mai lata decat a unui bulgar culturist profesionist sa intoarca micuta-i capatana ce te face sa te intrebi cand o vezi la volan :” ce idiot a pus roata de rezerva pe scaunul din stanga???”

Asta se intampla in urma cu ‘f-un an…. Ce mi-a adus aminte? Telefonul primit de la a mea sotie care imi zicea razand,unul din motivele pentru care o iubesc(asta pentru cei ce considera ca iubirea are nevoie de justificare), ca nu am sa cred ce s-a intamplat. Si mi-a venit greu a crede ce-I drept, ca nefericita cu pricina si-a luat viata-n dinti si a inceput asta prin a-si cumpara masina. Asta nu-i bai insa, delicata cum este si sexi cand se-mbraca in toale roz mulate trebuia sa-si asorteze statura cu…un Pegeot 207…adeca …nu care cumva sa detina ceva ce-i mai mare sau egal cu ea in dimensiuni. Acum asta iar nu ar fi fost mare foc si motiv de meditare pentru mine insa continuarea…. Iar mi-a lovit masina cu a ei gamalie… parcand cu spatele…. Si ii spune consoartei mele, razant ca tuta la defilare, “ HIHI! Iar se supara vecinu’ pe mine! HIHIHI!” aaaaaaaa!!!! Nuuuuu!!!!! nu ma supar….pai cum dreacu sa ma supar…nu “fata”! dar zau ca-i recomand grajdarului sa te mute in mortii matii de vaca in alt sat.

Vaaaaai mie’!!!! ai dreacu ca nici daca-i cautam nu-i gaseam asa, ‘rar maica mamii lor de dobitoci!

P.S. pe bordul masinii lu tac-su zace cu fala de cand au facut investitia un…….mileu…frumos!dantelat! odata alb acum galben! Iar cand pleaca la drum de seara se aude o melodie minunata. Un fel de elogiu adus soferilor cu niste versuri foarte profunde pe ritmuri de…..cred ca …sarba suedeza sau ……polka saxona….nefiind un fin cunoscator nu reusesc sa ma hotarasc.