Fără categorie

O ard legal

In ultima luna, am bagat in mine la medicamente de cred ca vorbesc si visez in aldehide si catene. Daca ma iei pe nepregatite noaptea in somn, nu-ti povestesc despre copil, barbat, matza, ci despre cocktailuri magice de scobutil, algocalmin si glucoza, despre tardyferol, flagyl… mai vreti? Mai am!

In fiecare zi, mi se mai da cate un medicament de luat. Asta de aseara, care opreste lactatia, desi la mine e ca si oprita, nefiind niciodata pornita de fapt in toata puterea cuvantului, cica are calitati fermecate de a te arunca in Nirvana si de a te lasa acolo cateva ore.

De mentionat ca mi se administreaza un medicament pentru TBC, desi nu am TBC. Praful din capsula respectiva merge la tratat cicatrice fire pentru ca este un antibiotic foarte puternic.

Dar cel mai marfa mi s-a parut de departe Mialginul. Si-au facut pomana cu mine in timpul crizei de bila, inainte de a naste loaza care se asezase pe vezica, si mi-au facut o injectie cu jumatate de fiola din respectiva licoare, care cica e buna pentru cei ce se vor anesteziati. Good stuff, ar zice un dealer cu experienta. Aia da substanta narcotizanta, nu algocalmin si alte frectii la picior de lemn! Iti trece orice durere, timp de patru ore. Uiti de ce te-ai mai dus la medic. De fapt, uiti de ce ai luat Mialginul de la bun inceput, dar nu-ti mai pasa. Pacat ca merge pe circuit inchis. Numai in spitale.

Deci, mimati o criza de bila, fugiti la spital si spuneti-le ca va trece doar cu Mialgin din ala. O sa-mi fiti recunoscatori!