Fără categorie

Open minded

Am vazut multe femei care pretind ca sunt “open minded” in privinta unora am cam inteles de unde vin si unde se duc, parandu-mi atitudinea justificabila,bine infipta intr-un rationament mai pe intelesul meu. Treaba este ca nu sunt multe acestea. Si aici ma refer la mediul blogaricesc. M-am gandit sa va spun cam ce anume am vazut ca trebuie sa fie,sa faca,sa simta o femeie open minded,concluzie trasa din paginile multor bloguri apartinand persoanelor de sex feminin ce considera ca sunt si isi striga statutul de open minded.

Femeia open minded trebuie sa fie independenta, in primul si in primul rand. Independenta financiar,independenta sentimental, mai independenta decat insasi independenta. Un fel de Monica Tatoiu la patrat, o Mihaela Tatu dar nu de trei ci de sase ori femeie sau un Mircea Solcanu fara…probleme. Nimic de zis la treaba cu independenta financiara,ba chiar laudabila din sute de puncte de vedere. Asta am inteles-o. Am sa dezvolt putin ce am dedus din independenta sentimentala si alte cateva puncte cheie.

1. Femeia open minded trebuie sa fie rece. Ea nu a iubit in viata ei un barbat si daca a facut-o a concluzionat,odata ce a fost lasata cu ochii in soare, ca individul era un dobitoc veritabil. Spre a demonstra ca-i open minded,si de aici independenta sentimentala, acest tip de femeie trebuieste pentru ca sa isi insele neaparat partenerul,monogamia fiind ceva practicat numai de proaste. Daca este mai open minded decat media femeilor din aceeasi clasa,isi inseal partenerul oficial cu amantu si amantul cu un alt amant pe care il inseala cu sotia primului amant ca sa fie cercul inchis. Femeia open minded neaga orice gand al stabilitatii in relatie ca despre casatorie nici nu poate fi vorba acest ritual obscur fiind practicat numai de femeile …evident,proaste si incuiate. Daca prin absurd teribila eroare este comisa si femeia open minded ajunge sa se casatoreasca ea este sefa in relatie,ea dicteaza cand si cum se face sex in cuplu si de cele mai multe ori dicteaza ca nu se face pentru ca masculul sa-si vada locul. In situatia aceasta masculul se duce si la alte usi caz in care ea,obligatoriu,nu se supara. Ce sa-i faci? Open minded asta vine si cu dezavantaje….

2. Femeia open minded este foarte sensibila,pe de alta parte, la problemele minoritatilor entice,ale minoritatilor sexuale,ale cainilor vagabinzi si nu in ultimul rand ale copiilor fara adapost nu atat din Romania cat cei de pe continentul insorit. Sensibilitatea la aceste probleme sta sa dovedeasca un nivel ridicat de integritate morala si un dezvoltat simt al responsabilitatii sociale.

3. Femeia open minded la locul de munca este cea mai desteapta. Nu exista, in colectivul din care face parte, o femeie cel putin la fel de dibace precum este ea si, fara doar si poate, toate femeile care sunt in pozitii ierarhic superioare ei au ajuns acolo culcandu-se(???)cu sefii cei mari. Barbatii de la locul de munca sunt,in majoritatea lor,niste tarani ordinari iar cei in prezenta carora ea isi permite glume cu tente sexuale(pentru ca-i open minded ) sunt numai putin mai rasariti decat restul insa evident inferiori ei. Daca femeia open minded a ajuns sa lucreze pe alte meleaguri decat cele romanesti … in Romania nu mai exista nimeni mai pregatit decat este ea in domeniul in care activeaza si de la open minded se face automat,odata cu trecerea de controlul pasapoartelor, upgrade la extra-open minded. Daca este jurnalista nu-i nevoie sa mai iasa din tara. Daca lucreaza in moda nici in tara in care a ajuns nu mai exista una ca ea. Daca este fotomodel….mai raman in lume maxim patru ce-i concureaza.

4. Femeia open minded NU GATESTE. Nu a gatit,nu gateste si nu va gati in veci. Activitatea din bucatarie, ce in neolitic era numita gatit, este in prezent practicata numai de tarancile proaste care suporta sa li se imbibe mirosul de mancare in coafura. Gatitul pentru partener reprezinta o fapta reprobabila ce te transforma in “femeia de la cratita” astfel pierzand orice sansa de a mai fi o femeie open minded. A pune produse semipreparate in cuptorul cu microunde poate fi considerat acceptabil numai si numai in situatia in care este vorba de floricele,ma scuzati… pop-corn, pentru a le rontai in loc de seminte la vizionarea unui film sau in timp ce-l citesti pe taica Paulo, NEAPARAT.

5. Pentru a fi femeie open minded trebuie sa ai momente,relativ multe, in care sa fii lipsita de orice fel de gratie ce ar putea apartine unei femei in acceptia celor incuiati. De ce? Fiind open minded esti si puternica iar prea multa gratie strica, capatand amprenta unei femei calde si riscand astfel sa fii catalogata drept taranca ce vrea sa se marite. Inadmisibil. Daca cumva ai comis o eroare aceasta poate fi indreptata repede devenind amanta pentru o perioada mai lunga sau mai scurta in functie de gravitatea consecintelor erorii comise.