Experiente

Patriotism? Nu Mulțumesc!

Stând la coadă pentru a plăti niște taxe pe care statul mă obligă să le onorez, un bătrânel face gura mare pe motiv că tinerii pleacă în afară. De ce nu rămân în țară? De ce nu încearcă să facă ceva aici? Unde e patriotismul? Atâta gură fac bâtrănii pe motiv că tinerii își iau tălpășița și pleacă în afară, ceea ce mi se pare normal. Adică de ce să stai în țară din moment ce ea nu îți oferă un trai decent, zic și eu.

Patriotismul pentru mine nu există și nu va exista. Majoritatea românilor sunt patrioți când joacă naționala de fotbal sau de 1 Decembrie, că în rest pula. Cu ce să-mi laud țara? Avem o grămadă de șomeri, fabricile și uzinele s-au dus pe pulă, guvernul fură și tot fură, mă mir că mai au ce, iar alocațiile și pensiile sunt de toată jena.

Sper ca anul acesta să nu mai văd acele spoturi publicitare cu Nadia și Năstase. Mi se pare penibil. Parcă și văd:

Nadia, 10-10-10!! Mândri că suntem români!!

În fiecare an apare la TV căcatu’ ăla de spot publicitar în care ar trebui să zburd de fericire pentru că Nadia a luat 10 pe linie sau că Năstase a reușit să trimită o minge de tenis în teren. Mă doare-n pulă. Afară poporul urlă de foame. Să nu spun că anul trecut am urmărit cum ProTV îl lăuda pe Romeo Dunca (acționar la o companie de transport). Îmi vine greață doar când mă gândesc. Să-l fut în gură cu tot cu compania lui de transport, nimic mai mult. Întreabă orice șofer care lucrează la firma lui și vei afla că majoritatea sunt furați pe față de către acest “banătean care a făcut din România o tară a posibilităților frumoase”.

sofer tir (01.12.2012, 21:50)
inainte sa preaslaviti un om, ar fi bine sa cereti si parerile oamenilor simpli, cum ar fi angajatii lui dunca, si mai precis soferii de camioane, sa vedeti ce inseamna sa iti bati joc de un angajat, cu salarii, cu diurne de k.kt si tot feluri de artificii prin care gaseste modalitati sa iti injumatateasca banii…
Sursa: ProTV

Într-adevăr, se fac și lucruri faine în țară, dar dacă le pui în balanță, nu fac nici cât negru sub unghie.