Fără categorie

Să scriu despre cum să-ți educi copilul?

Nu, cred că am scris despre asta. Să scriu despre cât de nesimțiți sunt unii? Nu că am scris și despre asta și oricum o să-mi săriți iar în cap cum că fiecare înțelege diferit bunul simț și că ăsta e relativ, adică fiecare acționează cum crede de cuviință.

Să scriu despre faptul că miercuri am vrut să intru la Belly Dance la sală și în consecință m-am dotat cu eșarfă cu bănuți. Asta după ce m-am cam făcut de cacao în mai mult magazine. Dar… nu a fost belly dance și a fost Afro Dance. Drăguț, ce să zic?! Dar nu scriu nici despre asta.

Să scriu că deja am primit două mărțișoare și încă nu e 1 martie? Nu, nu scriu.

Să scriu că acum o săptămâna mi-a venit o idee bună de post, dar în juma’ de oră am uitat complet despre ce voiam să scriu și nici până în ziua de azi nu mi-am amintit? Nu că o să ziceți că îmbătrânesc și că ar cam trebui să iau pastile pentru memorie.

Să scriu că sunt un croitor desăvârșit și că am economisit bani scurtându-mi singură noii pantaloni? Nuuuu, că o să săriți pe mine că vreți și voi și nu prea am timp.

Să scriu că diseară mergem la Showtime în Phoenix? Nu, despre asta voi scrie când mă întorc de acolo.

Sau că săptămâna viitoare voi lucra non-stop? Oare voi mai avea timp de sală? Oare o să mă mai suporte cineva? Cred că voi avea o stare…. Dar nu scriu că asta ar însemna să mă plâng.

Nu știu despre ce să scriu. Habar n-am. Trage lumea să scriu și eu ori nu am timp, ori nu am idei.