Fără categorie

Samsung Galaxy M31 este telefonul pe care l-as recomanda unui prieten

Smartphone-ul vine cu un procesor competent, o baterie masivă și o camera impresionanta.
Samsung Galaxy M31 și-a împrumutat designul de la predecesorul său – Galaxy M30. La prima vedere, este destul de dificil sa faci diferenta între cele două dispozitive.

Smartphone-ul Galaxy M31 vine cu un ecran Infinity U de 6,4 inci înconjurat de cadre nu atât de subțiri pe toate părțile. Are margini netede și colțuri rotunde, ceea ce îl face confortabil pentru tinutul in mana. În afară de ecranul mare, partea din față găzduiește și o cameră selfie de 32MP.

Pe partea dreaptă gasiti butoanele de blocare a volumului și butonul de alimentare, iar pe stânga slotul pentru cartela SIM și slotul pentru card microSD. Pentru ca am avut nevoie sa folosesc o alta cartela SIM, am testat cu succes aplicatia unlock Samsung Galaxy M31 free care functioneaza ireprosabil pentru orice model Samsung.

Ecran Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M31 are un ecran full HD + AMOLED de 6,4 inci cu rezoluție de 2340×1080 pixeli. Afișajul este protejat cu un strat de Corning Gorilla Glass 3 deasupra. Afișajul oferă unghiuri largi de vizionare, iar ecranul mai mare face ca vizionarea de filme și jocurile să fie o încântare.

Afișajul vine cu filtrul obișnuit de lumină albastră, care reduce tensiunea asupra ochilor prin cantitatea limitată de emisii de lumină albastră. Există, de asemenea, o opțiune numită „Protecție la atingerea accidentală”, care poate preveni atingerile accidentale pe ecran. În afară de aceasta, dispozitivul vine, de asemenea, cu un afișaj permanent, care arată ora, data și notificările în așteptare. Smartphone-ul oferă un afișaj bun în ciuda faptului că este un smartphone de buget.

Peformanta Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M31 are la baza un procesor Samsung Exynos 911 cu octa-core bazat pe 10nm. Smartphone-ul are 6 GB RAM și vine în două variante de stocare – 64 GB și 128 GB. Utilizatorii pot extinde spațiul de stocare până la 512 GB adăugând un card microSD. În comparație cu Galaxy M30, Samsung Galaxy M31 vine cu o capacitate RAM crescută, ceea ce face ca multitasking-ul să fie mai rapid.

Nu am asistat la niciun decalaj în timp ce foloseam telefonul. Dispozitivul a funcționat destul de ușor și rapid în timpul comutării aplicațiilor și, de asemenea, în timpul jocurilor obisnuite. Senzorul de amprentă localizat pe spate funcționează rapid și în deblocarea dispozitivului.

Camera Samsung Galaxy M31

Camera este una dintre cele mai importante actualizări care vine cu Galaxy M31. Galaxy M30s are o cameră triplă spate, în timp ce Galaxy M31 are o configurație cu patru camere. Camera din spate a dispozitivului cuprinde senzor principal de 64MP, cameră macro de 5MP, obiectiv ultra-larg de 8MP și un senzor de 5MP.

În față, veți găsi o cameră selfie de 32MP. Compania susține că ambele camere sunt capabile să înregistreze videoclipuri 4K. Samsung a adăugat, de asemenea, Modul de noapte în cameră pentru o experiență de fotografiere mai bună. Ca întotdeauna, aplicația pentru camera Samsung este destul de curată și ușor de utilizat, iar utilizatorii pot găsi diferite moduri de fotografiere în cadrul aplicației.

Există, de asemenea, un Scene Optimiser prezent în aplicație, care detectează rapid scena și configurează camera în consecință. Am fost destul de mulțumiți de rezultatele camerei Samsung Galaxy M31.

Imaginile capturate la lumina zilei au fost mai bune în comparație cu cele realizate în interior. Camera selfie de 32MP face o treabă satisfăcătoare, deoarece atât selfie-urile realizate în interior cât și în exterior s-au dovedit a fi bune.

Bateria Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M31 este susținut de o baterie masivă de 6000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Spre deosebire de alți producători de smartphone-uri, Samsung a inclus un încărcător rapid în cutie.

Samsung Galaxy M31 este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de buget. Oferă niște specificații foarte bune, cum ar fi o configurare cu patru camere și o baterie de 6000 mAh și in plus vine cu suport de încărcare rapidă. În ceea ce privește performanța, de asemenea, smartphone-ul nu vă va dezamăgi. Smartphone-ul se încadrează în segmentul bugetar, dar nu arată ca unul.