Fără categorie

Sfat pentru bloggeri

Probabil v-eţi spune că o să fie un sfat copiat de pe nuştiu ce blog, poate mai este scris şi pe altele, dar pe cele care le citesc eu, cu siguranţă nu e scris aşa ceva.

Deci să încep să spun despre ce e vorba.

Poi în primul rând să nu faceţi niciodată un subiect care să vă ridice într-un top contând pe vizite, nu spun că e un lucru rău, dar acele vizite sunt pentru moment, şi după o să fie la fel, vizite pe care le aveaţi zilnic, poate chiar mai puţine.

În al doilea rând, dacă faci un articol interesant, ţine minte, că niciodata nu o să ai vizite, ci doar pentru puţin timp.

În al treilea rând, vă spun de unde am eu vizite mai multe, de pe google, probabil v-eţi râde, dar sunt zile, când google îl întrece pe “Direct” şi pe cel mai bun refer al meu. Deci din aceasta, putem trage concluzia că e mai bine să ai subiecte care caută vizitatori, dar şi ceva de calitate, că altfel pleacă imediat de pe blogul tău.

În al patrulea rând nu se referă deloc la subiectele de mai sus, deoarece este vorba despre design şi despre articolele cu poze/smile-uri/video. De ce nu îmi plac? Deoarece, în primul rând, se încarcă pagina greu, în al doilea rând, un blog se bazează mai mult pe scris şi nu pe poze etc. Nu zic ca să nu folosiţi deloc, dar să folosiţi mai rar, şi să nu faceţi exces de smile-uri.

Asta este tot ce am avut de spus, sper să înţelegeţi la ce m-am referit şi să vă fie de ajutor.