Fără categorie

Simulam petreceri

Din seria “te ajut sa pari ce vrei”, proaspata noastra firma va ofera serviciul :
Simulare petrecere cu ospat copios.
Pentru sume rezonabile va oferim urmatoarele servicii si aranjamente ce va vor ajuta sa creati impresia ca ati castigat la loterie sau ca o duceti bine financiar. Serviciul este ideal pentru sarbatori cum ar fi Craciun, revelion, zile onomastice, zile de nastere sau pentru a va imbolnavi ocazional vecinii de invidie si curiozitate. Va vom inchiria si com presta urmatoarele servicii:
– Set de oase de cotlete de porc fripte 2 kg cu platou de argint
– Platou cu oase de peste.
– Platou cu oase de iepure care inca pastreaza miros de sos vanatorec.
– Platou cu oase de purcelus de lapte. (daca le incalziti in apa pe aragaz sau la microunde emana un miros apetisant)

– Sticle goale de bere,vin, bauturi spirtoase si sucuri naturale si carbogazoase -diverse marci de renume la alegerea Dumneavoastra cantitate limitata pentru pachetul standard dupa cum urmeaza: 20 sticle de bere unele cu ceva bere trezita ramasa in ele, 6 sticle de vin 4 alb,2 rosu, doua sticle de bauturi spirtoase, 18 cutii de Coca Cola/MD/7UP/ si doua cutii de 1 l de suc natural de fructe.
– Fata de masa patata cu mustar, vin rosu si cafea
– 58 chistoace de tigari plus scrumul aferent pentru a le imprastia in 3 scrumiere mari pe masa.
– un set de haine care miros puternic a fum de gratar pentru a le purta in timp ce sunati la vecini la usa sub pretextul de a-i intreba daca-i deranjeaza daca dati muzica putin mai tare. Rzultat-va faceti astfel observati.
– CD cu vocile inregistrate a 6 indivizi chiraind razand si aplaudand puternic la fiecare jumatate de ora pentru circa 3-5 minute.
– platou aperitiv ce contine- coji de salam de vara, coji de salam de Sibiu, seminte de rosii, 300g samburi de masline verzi, 150g samburi de masline Jumbo,doua jumatati de foi de salata verde, 400g oase de costita afumata, o felie muscata de Kaizer, urme de mucegai ce dau impresia prezentei unor brazeturi selecte.
– platou desert-fructe: coji de banabe,coji de portocale,ciorchini de struguri(fara boabe), frunze de ananas, samburi de piersici,samburi de caise.
– set de farfurii si tacamuri murdare.
– 10 cutii de carton goale impachetate “cadou” diverse marimi si culori.
Optional va putem pune la dispozitie si urmatoarele:
– o persoana pe care puteti pretinde ca ati angajat-o special pentru a face curatenie dupa petrecere pentru a va ocroti sotia- foarte eficient pentru ofticarea vecinelor din bloc si crearea de animozitati intre ele si partenerii lor de viata.
– o femeie pe care sa spuneti ca a platit-o sotia dumneavoastra special pentru petrecerea cu pricina pentru a va dansa lasciv in poala timp de o ora- foarte eficient pentru ofticarea vecinilor si infierarea lor impotriva consoartelor.
– pentru excentricii care vor sa lase impresia unui dinner&sex-party oferim 20 prezervative folosite pentru a fi imprastiate prin casa si la usa de la intrare si un CD cu sunete relevante.
– doua lovituri in zona ficatului, aplicate de un profesionist in materie, pentru a merge trei zile aplecat spre dreapta. Veti putea spune ca va cam doare deaorece pe langa faptul ca ati mancat foarte mult nici nu v-a priit combinatia de caviar Beluga cu pate de ficat de gasca.
Serviciile sunt adaptabile si pentru praznice.
Nota: daca vecinii Dumneavoastra vor avea o petrecere mai tare decat cea pe care v-o simulam ori ne-au platit mai bine ori iar au facut un credit pe minim 10 ani.