Fără categorie

Sunt misogin.

Misogin – (barbat) care uraste femeile. Care manifesta, exprima ura fata de femei.

Ok, acum ca stiti definitia, realizati cat de putini misogini sunt pe lume? Toate fetele tind sa generalizeze si sa spuna ca aproape toti barbatii sunt misogini. Pai cum vine asta? Sa mor daca cunosc vreun barbat sa urasca femeile! 😐 Nu zic ca nu exista, ci ca sunt atat de putini, incat este foarte putin probabil sa intalnesti unul.

Va credem curve. Nu. Dar va credem parsive, mincinioase si mai ales ispititoare. Nu toate sunteti asa, evident! Dar suficiente incat sa facem o oarecare generalizare.

Ba este o diferenta enorma intre baieti si fete. Cateva ce-mi vin acum in capsor:
– Noi spunem mai greu “te iubesc”. Dar atunci cand o spunem suntem perfect sinceri. Spre deosebire de voi.
– Va facem mult mai des sa suferiti. Dar de bine de rau, o facem fara sa vrem, fara sa ne dam seama. Voi in schimb, cand ne faceti sa suferim, o faceti intentionat. Unde-i raul mai rau?
– Sunteti parsive. A intrat deja in normalitate sa facem cinste la terase, cluburi, etc. Daca n-ai bani, mai greu agati o fata. Nu cred ca mi s-a facut cinste de mai mult de 5 ori toata viata. Pardon, de la 5 fete diferite. Suntem pur si simplu mai darnici.
– Suntem mult mai afectuosi decat voi. De cate ori ti-ai luat gagicul in brate, l-ai mangaiat, l-ai sarutat? Noi facem treaba asta. Mai mereu.

Ar fi mai multe, astea mi-au venit in minte.
Ba deci e advarat. De multe ori vrem doar sa futem. Asta este, n-aveti cum sa intelegeti, dar simtim nevoia. Fara obligatii, fara stres, fara “te iubesc”-uri, fara multe. Doar sex. Apoi ne imbracam si plecam. Dar asta nu ne face misogini.
Am spus mai devreme ca sunteti ispititoare. Si noi suntem, dar voi aveti puterea. Tu daca esti intr-o relatie si-ti zic eu: “hai sa ne futem” nu vrei, sau nu asa imediat. In schimb daca e invers, baiatu nu prea sta pe ganduri. Te fute.
Ar fi mai multe de zis, dar sunt la birou si mai am si treaba.
Terminati-va cu misoginismul asta…