Sanatate

Tratarea bolilor de primavara

Odata cu venirea primaverii, incep sa-si faca simtita prezenta cele mai frecvente boli de primavara. Schimbarea de anotimpuri vine la pachet cu oscilatii de temperatura precum si cu polenul plantelor care da de furca multor persoane. Anemia este o problema care poate fi tratata cu galbenus de ou si urzici. O cura de urzici va va ajuta sa treceti mai usor peste aceasta problema de sanatate.

De preferinta, urzicile se vor consuma fierte, astfel incat sa fie mai usor de digerat. Daca nu dispuneti de urzici, cura cu galbenus de ou crud este si ea apreciata pentru faptul ca lupta impotriva anemiei. Astenia de primavara este o alta problema frecventa. „Cura de altitudine” este o metoda prin care se poate scapa de problemele provocate de astenie. Ionii negativi din padure sunt un exceptional echilibrant emotional, dar si un stimulent pentru procesele de regenerare din organism, de aceea o plimbare in padure v-ar putea ajuta sa treceti mai bine peste problemele provocate de astentie.

Mugurii si mladitele de mesteacan sunt recomandate pentru a intari imunitatea organismului. Mugurii de coacaz negru sunt ideali pentru a tine la distanta rinita alergica. Tinand cont de aceste remedii, veti putea trece cu bine peste probleme.