Fără categorie

Un fleac? Nu! M-au nenorocit!

Nu imi este frica de munca pentru ca stiu sa ma feresc de ea.

Asta-i o treba cu un mai mere specific romanesc decat micul si sarmaua. Roman fiind am tot aplicat-o impreuna cu un stil de “munca” la fel de romanesc: munceste 5 minute cand esti vazut ca degeaba muncesti 7 ore si 55 de minute daca nu te vede nimeni,vor zice ca …n-ai facut nimic.

Treaba este ca…mi s-a infundat. Cu alte cuvinte m-au nenorocit si a dat munca de mine. Daca dadem eu de ea mai era cum mai era…o mai minteam eu. Ii mai ziceam: nu dom’le stai asa! Eu sunt doar…in trecere…stau nitel cu tine si ma duc. Dar dite ea de mine si s-a urcat in a mea spinare. M-am umplut de munca mai ceva decat se umple Casa Poporului de steaguri pe 1 Decembrie. Trebuia sa se intample odata si odata ca nu tine nimic la nesfarsit dara…parca-i prea de tot. Cand ma gandesc la timpul pe care il am la dispozitie ma simt ca un soarece intr-un siloz proaspat maturat. Nu-i bre! Si daca nu-i…ce sa fac?

Aiast motiv ma aduce in situatia in care interventiile mele pe la lumi in bloguri sunt reduse spre…deloc iar activitatea-mi pe propria-mi pagina nu doar pare ci chiar este inexistenta. Amu pre ca se va regla treaba in cateva zile… Sper si eu ca mortul colacul de la rudele care i-au luat averea si care au topait de fericire la aflarea vestii trecerii in….lumea celor drepti.

Ca tot veni vorba: “lumea celor drepti”. Ma ai dreacu mai suntem cu unele faze de genul asta…auzi la ei: drepti. De ce? Ca-s tapeni si perfect intinsi? . Mai este aia cu….”trecerea in nefiinta”. Haida deh! Da..de ce nu simplu: a crapat? Daca esti ‘f-o personalitate,pe la stiri, nu mai crapi/mori. Nu! Treci in nefiinta. Prostimea? Prostimea la stiri moare,simplu. De esti mai cunoscut…treci in nefiinta. Mama cum suna asta de zici ca cine stie ce fapta memorabila a savarsit… Sau “a da ortul popii”. Adeca care vrea sa zica pana si ultimu banut de-l ai,fie el cat de mic in valoare, tre sa-l dai pe ultima suta popii. Pai? Cum altfel? Tu-ti dai ortu si si rubedeniile tot tre sa plateasca popa sa-ti cante la capatai,in scarba si pilit,ca deh este pomana.