Fără categorie

Viata de cacat ?

Am observat pe site-ul viatadecacat ca unii oameni chiar nu stiu ce inseamna o viata de cacat. Nu am de gand sa scriu tot despre site-ul viatadecacat ci despre niste oameni carora li se pare viata de cacat ca animal lui e constipat.

E o viata de cacat ca iguana ta e constipata sau ca ai un singur vizitator pe blog acela fiind tu sau ca ai diaree si in cinci minute trebuie sa te intalnesti cu prietena ? astea-s motive pentru o viata de cacat ? Atunci e viata de cacat cand nu ai ce manca, cand esti orfan, cand iti moare cineva, astea sunt motive pentru o viata de cacat, nu cele precizate mai sus cu iguana, cu blogul si cu diareea. Daca ti-ar muri cineva din familie, doamne feri, atunci a-i vedea viata de cacat, nu ca n-ai vizitatori pe blog sau mai stiu eu ce.

Chiar daca am zis ca n-o sa scriu despre site fac o mica paranteza. Tot despre cretini vreau sa vorbesc, cretinii care dau “Ai meritat” la posturi unde altii chiar au o viata de cacat, gen le-a murit cineva in familie, dupa cum am zis si mai sus. Te unde stii tu ce merita acel om din doua propozitii ? Din cauza asta nu suport unii oameni.